Pianiste

Naast mijn werk als docente, ben ik ook veel werkzaam als begeleidster op piano en kerkorgel. Al tijdens mijn studie begeleidde ik medestudenten met diverse hoofdvakken, tijdens de lessen, uitvoeringen en eindexamens.

Na mijn studie begeleidde ik, in binnen en buitenland zangers, violisten, slagwerkers, blokfluiters, klarinettisten, cellisten etc. Ik werkte als pianiste in een trio met een violiste en celliste. Daarnaast waren er diverse uitvoeringen met een combinatie van koor met orkest en koor met een begeleidingsensemble van blazers en strijkers. Ik verzorgde de muziek op bruiloften en feesten, musiceerde tijdens culturele dagen.

Mijn huidige werk qua begeleiding spitst zich vooral toe op het begeleiden van koren tijdens uitvoeringen en op repetities. Dit op piano en orgel, soms op clavecimbel. Tevens free-lance ik bij allerlei muziekgezelschappen. Door middel van dit werk hou ik mijn eigen speelvaardigheden op niveau en blijven optredens als pianiste en het studeren aan mijn geliefde instrument, deel uit maken van mijn dagelijkse bezigheden.